2015-11-18 00:15:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Igencsak sok pénzt kereshet

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ne sürgessen most semmiféle változást, se a maga, se a mások életében, a váratlan események úgyis megtörténnek maguktól is... Minden információt fogadjon kritikusan, mert ma könnyen megeshet, hogy félretájékoztatják!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nemcsak a gondolatai, de az érzelmei is szüntelenül hullámzanak. A karrierje lassan halad előre, úgy érezheti, hogy a munkahelyén korlátozzák, és kényszeríteni akarják valamire, ez pedig erőteljesen befolyásolja az érzéseit és a cselekedeteit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár minden idejét a családjának és az otthonának kellene szentelniük, az Ikrek jegyűek érdeklődése rendre elmarad a kívánatostól ezen a téren – ez sajnos ma sem lesz másként.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy érzi, hogy azok a dolgok, melyek korábban könnyedén megoldódtak, most különleges erőfeszítést igényelnek. Ráadásul nemcsak az energiája kevés ahhoz, hogy időben elkezdjen intézkedni, de valójában kedve sincs hozzá...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bosszantóan indul a nap: bárkit is keres, azt nem találja meg azon a helyen, ahol számítana rá. Ahogy közelednek az ünnepek, a felettesei és a munkatársai is egyre ellenségesebben viselkednek, sőt, úgy érezheti, hogy becsapják önt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nyilas és a Bak jegyében született embertársai sokat várnak el öntől, mert meg vannak győződve arról, hogy bármit el tud intézni. Ügyeljen rá, hogy még az ő kedvükért se vállalja túl magát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sokkal jobbak lehetnek az emberekkel kapcsolatos megérzései, mint azt gondolná. Ne dorongolja le azokat, akik bár próbálják, mégsem tudják megérteni önt!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön rendkívül csábító mostanában, szinte sugározza magából a szerelmi élvezetek utáni vágyat. Jó hír, hogy sokat gondol önre egy szeretetteljes Bika-szülött és egy heves szerelemre vágyó Skorpió is...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz visszahúzó hatása miatt meghiúsulhat egy utazással kapcsolatos terve. A munkatársai szeretetteljes érdeklődése először zavarba hozza, majd becsempészi az örömöt a szívébe.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez az időszak a legkevésbé sem alkalmas arra, hogy a lehetőségeit kihasználhassa, játsszon, kockáztasson, vagy utazzon. Maradjon a saját biztonságos közegében, ellenőrizze és javítsa meg az otthonában elromlott tárgyakat, berendezéseket!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Miközben mások az anyagi helyzetük romlásáról beszélnek, ön igencsak sok pénzt kereshet. Ma még az is elképzelhető, hogy egy komoly külföldi utazást ajánlanak fel önnek. Ezt követően az otthoni feladataival kellene foglalkoznia...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma végre teljesen önmagát adhatja! Tele lesz energiával, a tevékenységeit siker kíséri. Kritikus szemmel nézze a Bak jegyében született embereket, mert az egyikük alaposan keresztülhúzhatja a számításait, és egyáltalában nem tiszteli az ön elsőbbségét vagy a határait!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: